popgroove

Met je vrienden muziek maken in een band

Familiedag of vrijgezellenfeest

Ben je op zoek naar een originele activiteit voor een vriendenuitje, dan ben je bij Popgroove helemaal aan het goede adres. Geen suffe high tea of keramiek beschilderen maar samen rocken op het podium! Voor deze dag is jouw groep de popband, zonder dat je van te voren iets hoeft te kunnen op een instrument!

Programma

In deze workshop leer je in razend tempo met veel humor de basis van gitaar, bas, drums, keyboard of zang.  Dan wordt de groep opgesplitst in bands. Met je bandleden duik je vervolgens de oefenruimte in en bereid je samen met een bandcoach een nummer voor. Als ieder zijn/haar gedeelte onder de knie heeft, stellen we de versterkers in en spelen we het nummer stap voor stap door.

Het geheel wordt afgesloten met een spetterend optreden voor elkaar. Bovendien kun je er zelf voor kiezen om aan het einde een officiële opname te maken of het geheel te filmen. Een Popgroove workshop is bijvoorbeeld ook heel geschikt als vrijgezellenfeest, het staat garant voor een dag om nooit te vergeten.  Je kunt kiezen voor een dagarrangement (met lunch) of een dagdeelarrangement. Vraag naar de mogelijkheden.

Vriendengroepen 1 Fjoerich famke Vriendengroep 5 Jambt

Recensies

Samen met m’n opa in een echte band, geweldig (Jelmer 8 jaar).

Nu ik eenmaal in een band speel, wil ik ik niet meer anders. Met de bandleden heb ik een enorme klik, we zijn allemaal beginners en er gaat nog veel mis. Maar wat hindert het, iedereen doet hartstikke z’n best en we hebben veel plezier  (Jaap, 43 jaar).

Alles gaat eerst een paar keer mis voordat het goed gaat, maar dat hindert niks want we hebben enorm veel lol (Janna, 36 jaar).

Vriendengroep 4 Burgumrun

 

Gratis proefles

Vul het inschrijfformulier in en dan nemen we snel contact met je op voor een gratis en vrijblijvende proefles.

Vraag snel een gratis proefles aan >>