Met je vrienden rocken in een echte band!

Familiedag of vrijgezellenfeest

Ben je op zoek naar een originele activiteit voor een vriendenuitje, dan ben je bij PopGroove helemaal aan het goede adres. Geen high tea of keramiek beschilderen maar samen rocken op het podium! Deze dag vorm je met je vrienden een echte popband, zonder dat je van te voren iets hoeft te kunnen op een instrument!

De POP workshop

Met deze workshop van PopGroove leer je in razend tempo met veel humor de basis van gitaar, bas, drums, keyboard of zang. Dan wordt de groep opgesplitst in één of meerdere bands. Met je bandleden duik je vervolgens onze oefenruimte in en bereid je samen met de docent een nummer voor. Als ieder zijn/haar gedeelte onder de knie heeft, stellen we de versterkers in en spelen we het nummer stap voor stap door.

Voor elkaar optreden

Het geheel wordt afgesloten met een spetterend optreden voor elkaar. Bovendien kun je er zelf voor kiezen om aan het einde een officiële opname te maken of het geheel te filmen. Je kunt zelfs denken aan het schrijven van een liedje. Een bijzondere dag om nooit meer te vergeten!

Ook leuk voor een kinderfeestje!

Voor kinderfeestje hebben we speciale muziekthema’s waarbij we met de kids op muzikale reis gaan! Voor de kinderen duren de workshops veelal een uur, waarbij we zingen, dansen, gitaar spelen en verschillende ritmes spelen op kleine instrumenten. 

Contact

Informeer naar onze mogelijkheden! De prijs is op aanvraag.

Vriendengroepen 1 Fjoerich famke
Vriendengroep 5 Jambt

Recensies

Samen met m’n opa in een echte band, geweldig (Jelmer 8 jaar).

Alles gaat eerst een paar keer mis voordat het goed gaat, maar dat hindert niks want we hebben enorm veel lol (Janna, 36 jaar).

Vriendengroep 4 Burgumrun