Met je klasgenoten muziek maken in een band

Pop in de klas voor groep 5 t/m 8 

Je gaat met de hele klas op muziekles, dus ook de leerkrachten. We verdelen de klas in vier groepen: gitaren, ritme, keys en zang. Na een aantal lessen wordt er gewisseld. Kids ervaren hoe het is om een instrument te bespelen, in een band te spelen en op te treden voor publiek. Een geweldige belevenis.

Op muzikale reis met de BSO en groep 1 t/m 4

Hierbij gaat het vooral om zang, dans en kleine instrumenten. Met de klas gaan we op muzikale reis met bijvoorbeeld als thema ‘de Dierentuin’ of ‘Vriendschap’. Tijdens de reis gaan we langs de pinguïns voor de pinguïndans en zingen we ‘Samen voor Altijd’ van Marco Borsato.

Algemene muzikale vorming

Onze workshops zijn een moderne vorm van A.M.V. in de klas. Op een speelse manier leren kinderen door samenwerking een goed eindresultaat neer te zetten. Ze leren om te luisteren naar anderen en hoe om te gaan met opbouwende kritiek. Op een leuke manier verbeteren ze hun sociale vaardigheden en krijgen ze meer zelfvertrouwen. En natuurlijk vindt er in de school vaak aan het einde voor de ouders een presentatie plaats!

Hoe en wat

Voor wie: BSO en Groep 1 t/m 8 (kan ook middelbare school)
Duur: Afhankelijk van de leeftijd 30 – 45 minuten per groep
Aantal: 10 tot 35 lessen
Locatie: Op school
Prijs: Op aanvraag

Méér Muziek in de Klas!

Als muziekdocenten merken we dat muziek een enorme energizer voor de kids is. En we zijn dan ook helemaal voor ‘méér muziek in de klas’.

Informeer naar de mogelijkheden

Passen onze muziekworkshops samen met ons handige Easy Plug and Play lesmateriaal goed bij jullie school, neem dan contact met ons op!

 

Recensies

De workshops van Popgroove zijn niet alleen leerzaam, maar stimuleren ook de groepsbinding in m’n klas. (Jannie)

Kinderen maken muziek. Een prachtig laagdrempelig & muzikaal initiatief waarbij kinderen hun talenten kunnen ontdekken! (Alie)

Muziek maken is positief voor de ontwikkeling van kinderen op allerlei terreinen als: luisteren, samenwerken, concentratie, doorzettingsvermogen. Dit zie ik bij de workshops van Popgroove direct terugkomen. (Ronald)