popgroove

Een week/weekend lang muziek maken op een mooie locatie

Leuke en leerzame muziekvakanties voor jong en oud

Je bespeelt een instrument of zingt en wilt de allerleukste week van je vakantie meemaken? Dan is een muziekkamp van Popgroove écht iets voor jou! Een week lang met elkaar op pad door Friesland of een weekendje gezellig in een boerderij. Speciaal voor muzikanten die graag wat meer willen: met elkaar liedjes willen schrijven, er samen op uit gaan, optredens organiseren, veel plezier maken, Friesland verkennen, muziek maken om het kampvuur, workshops volgen en vooral veel muziek maken in verschillende stijlen.

Tijdens diverse weekenden en vakanties organiseert Popgroove voor zowel kinderen (10 t/m 14 jaar), jongeren (14 t/m 17 jaar) als volwassenen muziekkampen. Of je nu wel of niet al in een band speelt, dat maakt niet uit. Je kunt ook met meerdere leden van je band komen.

Enthousiaste muziekdocenten en bandcoaches vormen de muzikale staf en weten goed aan te sluiten bij de verschillende niveaus. Zij maken samen met de deelnemers een compleet en inspirerend programma en zorgen dat iedere deelnemer aan bod komt. De deelnemers nemen hun eigen instrument mee, behalve piano’s en drumstellen, daar zorgen wij voor. Aan het einde wordt de week afgesloten met een concert voor de ouders. 
Heb je hiervoor belangstelling, stuur dan een mail naar info@popgroove.nl.

Muziekkamp 1 Jukebox Muziekkamp 2 eindconcert Pleats

Recensies

Heerlijk om een week lang met muziek bezig te kunnen zijn tijdens het muziekkamp en samen leuke dingen te doen (Hans, 12 jaar)

Tijdens een muziekweekend met mijn vrienden voel ik me 25 jaar jonger (Peter, 43 jaar).

Muziekkamp 3 eindconcert pleats

 

Gratis proefles

Vul het inschrijfformulier in en dan nemen we snel contact met je op voor een gratis en vrijblijvende proefles.

Vraag snel een gratis proefles aan >>