popgroove

Met je collega’s samen muziek maken in een band

UNIEKE Teambuilding

Ben je op zoek naar een uniek teambuildings uitje dan is een bedrijvenworkshop van Popgroove een populaire optie. Onder het motto ‘iedereen heeft een talent’, halen we op een laagdrempelige manier de muzikant in jou en je collega’s naar boven. Het is geen probleem als je nog nooit een instrument hebt aangeraakt.

Programma

Bij ontvangst maken alle deelnemers kennis met de bandcoaches en de diverse instrumenten door middel van een korte demonstratie. Wanneer iedereen zijn favoriete rol als zanger(es), drummer, gitarist of toetsenist gekozen heeft, worden bands samengesteld. Iedere band duikt vervolgens samen met een bandcoach de oefenruimte in en gaat aan de slag om een nummer in te studeren. Gitaristen werken aan een paar eenvoudige akkoorden/riffs, de toetsenisten leren de melodielijn, de drummer probeert het ritme strak te houden en de zanger(es) gaat aan de slag met de tekst.

Zodra elke band rijp is voor het podium, is het tijd voor de feestelijke eindpresentatie: een spetterend optreden voor elkaar! Je zult zien: binnen 3 uur ben je onderdeel van een echte popband en heb je je collega’s op een hele andere manier leren kennen! Aspecten als samenwerken en elkaar helpen zijn heel belangrijk, maar ook over je eigen grenzen heen durven stappen en verbinding. Ook kun je ervoor kiezen om als groep een eigen nummer te schrijven, eventueel op de melodielijn van een bestaand nummer.

De bedrijvenworkshop bestaat uit een dag- of een dagdeelarrangement. Tijdens een dagdeel is het mogelijk om één a twee nummers in te studeren. Kies je ervoor om gedurende een hele dag Popgroove workshops te doen, dan is het bijvoorbeeld leuk om halverwege een bandwissel te doen. Of dat we ons in de middag bezig houden met een ‘Songwriting’ of ‘Recording’ workshop.

De Popgroove workshop is niet specifiek gebonden aan één locatie, hierover is overleg mogelijk. Centraal binnen Popgroove staat buurthuis Kiehool in Burgum. Kiehool is een oude boerderij en beschikt over diverse ruimtes. Kiehool beschikt ook over een keuken en het is mogelijk om hier een lunch te bereiden.

De prijs is op aanvraag

Bedrijven 3 Heine Bedrijven 2 LRats Bedrijven 1 Bauke en Heine

Recensies

Nooit gedacht dat ik samen met m’n collega’s in één ochtend ons favoriete nummer kon instuderen (Hendrik, 52 jaar).

Ik was vooral bang dat ik veel fouten zou maken en voor de groep af zou gaan. Dit viel door de goede begeleiding van de bandcoaches enorm mee en ik ontdekte dat ik best goed kon drummen (Djoeke, 38 jaar).

A4 Leuk om samen een favoriet popnummer in te studeren. Het klopt dus wat ze zeggen: muziek verbindt (Henk, 39 jaar).

Docenten 2 Evert Groendijk

Gratis proefles

Vul het inschrijfformulier in en dan nemen we snel contact met je op voor een gratis en vrijblijvende proefles.

Vraag snel een gratis proefles aan >>