Met je collega’s samen muziek maken in een echte band

Uniek ontwikkelde teambuilding workshops van PopGroove!

Ben je op zoek naar een unieke activiteit dan is een muziekworkshop van PopGroove een goed idee. Onder het motto ‘iedereen heeft een talent’, halen we op een laagdrempelige manier de muzikant in jou en je collega’s naar boven. Het is geen probleem als je nog nooit een instrument hebt aangeraakt!

Programma

Bij ontvangst maken alle deelnemers kennis met de docenten en de diverse instrumenten door middel van een korte demonstratie. Wanneer iedereen zijn favoriete rol als zanger(es), drummer, gitarist of toetsenist gekozen heeft, worden de bands samengesteld.

Samen met collega’s de repetitieruimte in

Iedere band duikt vervolgens samen met een docent de oefenruimte in en gaat aan de slag om een nummer in te studeren. Gitaristen werken aan een paar eenvoudige akkoorden/riffs, de toetsenisten leren de melodielijn, de drummer probeert het ritme strak te houden en de zanger(es) gaat aan de slag met de tekst.

Feestelijke eindpresentatie

Zodra elke band rijp is voor het podium is het tijd voor de feestelijke eindpresentatie: een spetterend optreden voor elkaar! Je zult zien, binnen een paar uur ben je onderdeel van een echte popband en heb je je collega’s op een hele andere manier leren kennen!

Hoe en wat

Je kunt bij de workshop kiezen voor een dag of een dagdeel. Als toevoeging is het interessant om ook als groep een ‘Songwriting’ workshop te doen. Je schrijft met elkaar en voor elkaar een liedje op een bestaande melodie. 

Locatie

De oefenruimte van PopGroove bevindt zich in GlinstraState te Burgum. Hier is het tevens mogelijk om een lunch bij te boeken. Ook is het mogelijk om de workshop op locatie te houden. De prijs is op aanvraag, informeer naar de mogelijkheden. 

Bedrijven 2 LRats Bedrijven 1 Bauke en Heine

Recensies

Nooit gedacht dat ik samen met m’n collega’s in één ochtend ons favoriete nummer kon instuderen. (Hendrik)

Ik was vooral bang dat ik veel fouten zou maken en voor de groep af zou gaan. Dit viel door de goede begeleiding van de bandcoaches enorm mee en ik ontdekte dat ik best goed kon drummen. (Korrie)

Heldere uitleg, goede begeleiding en veel gezelligheid. Wil je leren in een band te spelen? Net stinne, Hinne! (Hans)