Muziek maken met je klasgenoten of collega’s!

Muziek workshops op maat voor scholen, vrienden en bedrijven

Naast onze lessen verzorgen we regelmatig workshops voor scholen, vrienden en bedrijven. Je kunt hierbij denken aan een korte workshop als bedrijfsuitje, maar ook aan een wekelijks programma op de basisschool. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Teambuilding met muziek

Als je samen met elkaar muziek maakt leer je elkaar op een andere manier kennen. Er is geen andere activiteit die mensen zo goed met elkaar verbindt.

Soorten muziekworkshops

1. Workshops van een uur
(kinderopvang, kinderfeestje)

Als kinderopvang kun je bijvoorbeeld kiezen voor een workshop van 45 minuten voor ouders en kinderen. We gaan dan op muzikale reis naar de dierentuin, waarbij we samen liedjes zingen en dansjes doen!

2. Workshops van een dag of dagdeel
(bedrijfsuitje, vriendengroep)

Je kunt als bedrijf kiezen om bijvoorbeeld met elkaar twee ochtenden in onze oefenruimte met een docent te boeken. Je speelt dan 2 popliedjes naar keuze of een zelfgemaakt bedrijfsnummer op een bestaande song.

3. Workshops als serie van 10 tot 35 lessen: Pop in de klas.
(scholen, buurthuis)

Tijdens een periode van 10 tot 35 lessen gaan we aan de slag met muziek, instrumenten en liedjes. En aan het einde treden we op voor ouders, vrienden en bekenden. Handig voor op school, we nemen drumstel, gitaren en versterkers mee!

Recensies

Ik dacht eerst dat het heel moeilijk zou worden, omdat je niet precies weet wat je in een nummer moet spelen. Dit viel echter mee, je kon zo meelezen vanaf de beamer (Daan).