popgroove
  • muziekschool-en-gitaarles-burgum2_300px
  • muziekschool-en-gitaarles-burgum4_300px
  • muziekschool-en-gitaarles-burgum1_300px

Informatie over Popgroove

Over ons

Belangrijk voor Popgroove is dat we graag een unieke muziekschool willen zijn. Dit kenmerkt zich door  de methodiek, onze gadgets en onze gedreven docenten. We willen een goede muzikale springplank zijn en er samen met onze cursisten een feestje van maken.

Belangrijk voor Popgroove is oprichter en coördinator Timme Koudstaal. Al sinds z’n 18de geeft hij muziekles op diverse locaties in Tytsjerksteradiel. Zelf is hij nooit zijn eerste bandauditie vergeten. “Ik was zestien jaar en ik had net een nieuwe elektrische gitaar aangeschaft. Ik kreeg sinds drie jaar les bij de plaatselijke muziekschool, dus ik was ervan overtuigd dat het helemaal goed zou komen. Dit bleek echter anders toen ik samen met muzikanten in een band ging spelen. Ik wist nog maar weinig van samenspel en de structuur van nummers.”

“Ik ben toentertijd niet door de auditie gekomen, hetgeen later helemaal goed gekomen is. Tot de auditie was ik vooral goed in het spelen van noten van papier, sindsdien ben ik me veel breder gaan oriënteren richting de popmuziek.” Dit vertaalt zich terug in het veelzijdige programma van Popgroove waarin je o.a. aan de slag gaat met: toonladders, akkoordenschema’s, opnames, improvisatie en het schrijven/componeren van nummers.

Popgroove is met de vele bands en cursisten van de afgelopen jaren zeer succesvol geweest in Tytsjerksteradiel. Doel is om dit de komende jaren stap voor stap uit te breiden met enthousiaste, zelfstandige docenten die de visie van Popgroove delen en kunnen werken met de Easy Plug and Play methodiek.

Visie

Veel spelen, enthousiaste muzikanten en een goede sfeer vormen de basis voor het succes van Popgroove. Ons doel is om een omgeving te creëren waarin de cursist zich op zijn/haar plek voelt en om een uitdagend programma aan te bieden. De lessen zijn niet alleen bedoeld om beter te leren spelen, wij willen graag dat je geïnspireerd raakt. In de lessen bieden we je handvatten, waarmee je thuis of in je band aan de slag kunt. Met muziek kun jezelf uitdrukken, je uitleven, het ontspant en geeft energie.

Scholen 6 Timme voor de klas  Publicaties eindconcert 2013Vacatures 3 Esmee

Recensies

I think music in itself is healing. It’s an explosive expression of humanity. It’s something we are all touched by. No matter wat culture we’re form, everyone loves music (muzikant Billy Joël, 56 jaar).

We hebben als doel om jou als beginnend en gevorderd muzikant verder te helpen (Pieter, bandcoach 21 jaar).

Tarieven 1 Pieter Kramer

 

Gratis proefles

Vul het inschrijfformulier in en dan nemen we snel contact met je op voor een gratis en vrijblijvende proefles.

Vraag snel een gratis proefles aan >>  
Menu Title