Popschool in Burgum en Eastermar

Dichtbij de cursisten

Wij willen graag een praktische popschool zijn voor iedereen! Een eigentijdse muziekschool waar je je thuisvoelt en waar je leert aan de hand van al jouw favoriete nummers. Eenvoudig en overzichtelijk uitgewerkt zodat je er thuis of in een band lekker mee aan de slag kunt. Van de Beatles en ACDC tot Ed Sheeran en Ilse de Lange.

Naast gitaarles ook pianoles, zangles, basles en drumles!

Als popschool hebben we een veelzijdig programma. Inhoudelijk kun je aan de slag met noten, maar ook met akkoorden en toonladders. En als je eens een ander instrument wilt proberen dan kan dat. Onze docenten hebben veel ervaring en gaan met jou graag de uitdaging aan!

Samen spelen in een band

Speciaal voor de kinderen hebben we ons Kickstart programma, waarin kinderen met elkaar in een echte band spelen. Met behulp van handige filmpjes om je instrument snel onder de knie te krijgen en het vooral leuk te hebben met elkaar! Neem vooral eens een kijkje op onze Facebookpagina.

Avontuurlijke Workshops

Naast muzieklessen op onze eigen locaties verzorgen we muziekworkshops op scholen, buurthuizen en bedrijven. Ook leuk voor een kinderfeestje!

Onze missie

Veel praktijk en een goede sfeer vormen de basis voor het succes van Popgroove. Ons doel is om een omgeving te creëren waarin de cursist zich op zijn/haar plek voelt en daarbij een uitdagend programma aan te bieden.

Inspireren

De lessen zijn niet alleen bedoeld om jou beter te leren spelen, wij willen ook graag dat je geïnspireerd raakt. Met muziek kun je jezelf uitdrukken, je uitleven, het ontspant, geeft zelfvertrouwen en geeft bovenal veel energie.

Betaalbaar

Bij ons is het mogelijk om het lesgeld in 10 termijnen (sept-juni) te betalen. Cursisten met een lager inkomen kunnen aanspraak maken op een vergoeding via stichting Leergeld.

Gezellige docenten

Op het moment zijn er twee enthousiaste docenten bij PopGroove werkzaam, Timme Koudstaal en Wessel Klooster. Hier stellen zij zich aan je voor!

 

Recensies

Geen saaie lessen en en oefeningen, maar gelijk muziek maken! Ook voor de jonge kinderen prima te doen. (Joyce)

Popgroove is een ideaal platform om als beginnend muzikant je weg in de muziek te vinden. Zo kun je individuele en bandlessen krijgen en wordt er aandacht besteedt aan de praktische en de theoretische kant. (Bobby)

Op een leuke, ongedwongen manier samen leren spelen. Erg leuk. Een aanrader! (Bauke)