popgroove

Informatie over Popgroove

Over ons

Wij willen vooral graag een echte popschool zijn! Een eigentijdse muziekschool waar je kunt kiezen uit al je favoriete nummers. Eenvoudig en overzichtelijk uitgewerkt zodat je er thuis of in een band lekker mee aan de slag kunt.

Als popschool bieden we een veelzijdig programma waarin je aan de slag kunt met noten, akkoorden, opnames, liedjes schrijven en toonladders. Misschien is je doel om te soleren op je elektrische gitaar of te slappen op je bas, het kan allemaal.  Als docenten hebben we ontzettend veel ervaring en gaan met jou graag de uitdaging aan!

Speciaal voor de kids hebben we ook ons Kickstart programma, waarin kinderen met elkaar in een echte band spelen. Met de hulp van handige filmpjes om je instrument snel onder de knie te krijgen en het vooral leuk te hebben met elkaar!
Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina.

Visie

Veel spelen en een goede sfeer vormen de basis voor het succes van Popgroove. Ons doel is om een omgeving te creëren waarin de cursist zich op zijn/haar plek voelt en om een uitdagend programma aan te bieden.

De lessen zijn niet alleen bedoeld om jou beter te leren spelen, wij willen ook graag dat je geïnspireerd raakt. Met muziek kun je jezelf uitdrukken, je uitleven, het ontspant, het geeft zelfvertrouwen en geeft bovenal veel energie.

Scholen 6 Timme voor de klas  Publicaties eindconcert 2013Vacatures 3 Esmee

Recensies

Het is altijd al een droom voor mij geweest om in een band te spelen. Sinds ik 5 jaar ben zing ik alle nummers van Elvis mee in de badkamer. De stap om in een band te gaan spelen werd door de jaren heen echter steeds groter. Totdat Popgroove op locatie bandlessen ging aanbieden en een groep vrienden van me ook ook enthousiast waren om mee te doen. Sindsdien ben ik wekelijks aan het repeteren en speel ik alweer een jaar in een band (Cornelis, 45 jaar).

Gratis proefles

Vul het inschrijfformulier in en dan nemen we snel contact met je op voor een gratis en vrijblijvende proefles.

Vraag snel een gratis proefles aan >>