Zangles PopGroove

Zingen is speciaal

Zingen is iets speciaals. Samen zingen brengt mensen dichter bij elkaar. In een groep klinkt dat al snel geweldig. Alleen of met z’n tweeën zingen, dat valt niet nog mee. Oefening baart kunst!

Beheersing van je stem

Het lijkt eenvoudig, maar een liedje overbrengen vergt inlevingsvermogen en beheersing van je stem. Voor 99 procent van de zangers betekent dat véél inzet en doorzettingsvermogen.

Ook goed voor je zelfvertrouwen

Het publiek identificeert zich graag met je. Als jij kwaad bent, dan wil het publiek ook kwaad zijn en als je blij bent dan vieren ze het feestje graag met je mee. Helemaal als ze weten wie je bent en waar je voor staat.

Compleet plaatje

Bij het zingen komt heel wat kijken: uitspraak, presentatie, ademsteun, timing, verhaal, stembereik, emotie. Niet vergeten om af en toe een glas water te drinken.

We helpen graag!

Onze docenten zijn allebei singer-songwriters. Ze vinden het leuk om teksten te schrijven en te zingen voor de klas. Zij helpen je graag!

Recensies

Onze dochter zit al jaren bij Timme op les en nog steeds vindt ze het geweldig!! Je eigen liedjes kunnen schrijven en uitvoeren is toch prachtig. Timme zit altijd vol ideeën. Een paar jaar terug hebben ze met z’n allen een CD opgenomen voor Serious Request en met Kickstart hebben we met z’n allen voor het Koninklijk echtpaar Willem Alexander en Maxima en hun kinderen gespeeld! Popgroove is zeker aan te bevelen. (Alys)