Gitaarles Burgum en Eastermar

Gitaarles

De gitaar is een handig instrument om mee te beginnen. Het zorgt voor een goede basis waarmee je later alle kanten op kan. Vaak beginnen leerlingen met de Spaanse gitaar waarna ze kiezen voor de Western gitaar of de Elektrische gitaar. Onze docenten hebben kennis van en ervaring met alle soorten gitaren.

Notenschrift

Beginners starten vaak met de noten. De noten geven karakter aan de muziek en vormen de basis van de melodie. Voor starters hebben we een Top 50 gemaakt met daarin allerlei liedjes (van Happy Birthday tot Pirates of the Caribbean). Van deze liedjes hebben we instructiefilmpjes gemaakt en beschikbaar gesteld op onze Easy Plug and Play website. Handig om thuis te oefenen! Het notenschrift onder de knie krijgen is leuk maar niet verplicht. Naast het notenschrift gebruiken we voor gitaristen ook het TABS-schrift. 

Akkoorden

Als beginner kan je ook starten met het leren van akkoorden. Akkoorden zijn grepen van meerdere noten en zijn heel geschikt om jezelf te begeleiden. Als je zes akkoorden onder de knie hebt, kan je al snel veel leuke popnummers spelen. Inmiddels hebben we als PopGroove meer dan 1500 liedjes uitgewerkt, dus je kunt als gitarist je lol op. Leuk voor jou, maar ook voor ons!

Easy Plug & Play methode

Als popschool hebben we de afgelopen 10 jaar veel tijd geïnvesteerd om liedjes van vroeger en nu overzichtelijk op 1 A4 te krijgen. Dit maakt de lessen leuk en hierdoor leer je als cursist veel sneller. We hebben liedjes van Ed Sheeran tot de Rolling Stones voor je uitgewerkt. 

Solo’s, improvisatie en liedjes schrijven

Speel je al wat langer gitaar en ben je op zoek naar uitdaging, dan gaan we riffs spelen, soleren, tokkelen en improviseren. We gaan aan de slag met toonladders en solo’s van artiesten als Gary Moore, Slash, Eric Clapton of Brian May. Het einddoel is ultieme vrijheid op de hals. Ook kun je bij ons aan de slag als songwriter, met alle plezier nemen we liedjes met je op!

 

Recensies

Dankzij Timme heb ik mijn favoriete stijl gevonden namelijk Fingerstyle. Hij helpt me hierbij en werkt samen met mij aan andere dingen als soleren en improviseren. De lessen zijn erg gevarieerd. (Rindert)

Timme geeft heel goed les en legt alles duidelijk uit. Zijn lessen zijn erg gevarieerd en niets is te gek. Hij durft er bij te zingen en dat vind ik ook heel stoer. (Mariëlle)

Muziek maken is voor mij een stukje ontspanning buiten de dagelijkse drukte om. Ik het vooral leuk dat we ons eigen nummers kiezen om te spelen. Timme heeft ook altijd nog weer leuke aanvullingen daarop. (Joop)

Ik ben blij dat ik les krijg van een goede docent. Een vriend van me speelt bij elk feestje nog steeds hetzelfde nummer. (Piet)

Tarieven 4 Sjouke