Grooven op de Bas

De bas is de ruggengraat van de band

Je bent als bassist misschien wel de belangrijkste speler in een band. Samen met de drummer leg je de ritmische basis waarop het publiek meedeint.

Van beginner tot gevorderd

Voor de bas hebben we talloze nummers uitgewerkt. Van Nirvana tot aan de Red Hot Chili Peppers, je hebt als cursist alle keus. Als docent helpen we je daarnaast met de goede houding en juiste techniek.

Handige filmpjes

De lessen zijn lekker praktisch, we maken veel muziek. Heel belangrijk, want hier leer je ‘strak’ van spelen. Ook hebben we filmpjes waarmee je thuis aan de slag kunt.

Gratis Proefles

Zijn de baslessen iets voor jou of wil je het vrijblijvend eens proberen, geef je nu op voor een gratis proefles!

Inschrijfformulier 2 Bas 

Recensies

Ik ben in het najaar van 2011 als klein jochie begonnen met Kickstart. Hier ontdekte ik welk instrument bij me past en dat is de basitaar. Na Kickstart ben ik privéles gaan nemen bij Timme Koudstaal, wat ik eerst spannend vond. Maar ik begon al gauw te wennen en door Timmes hulp en advies kan ik nu heel veel vette nummers op de bas spelen. Zonder Timme was ik nooit zo ver gekomen! Nu ben ik 14 en na ruim 5 jaar speel ik nog steeds basgitaar. Ik ben heel blij dat Timme mij les geeft.