Individuele les: persoonlijk en ontspannen

Individuele les

Tijdens de individuele lessen van PopGroove is alle aandacht voor jou. Prettig als je liever zelf je tempo en je programma bepaalt. Kinderen en jongeren hebben vaak voldoende aan 20 minuten les, volwassenen vinden 30 minuten meestal prettiger.

Veelzijdig programma

Je kunt bij ons zonder diploma of voorkennis beginnen. Samen met de docent maak je een persoonlijk plan. Je kunt starten met het leren van de noten, maar je kunt ook kiezen om direct met liedjes aan de slag te gaan. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus.

Kleine Groepsles / Duo

Je kunt ook samen met een vriend(in) lessen volgen. Al gauw zijn jullie bij ons een klein bandje! Samen maken jullie een plan waar je iedere week mee aan de slag gaat. Zo kun je bijvoorbeeld eerst kiezen om de noten leren of je gaat gelijk met popliedjes aan de slag. Gezellig!

Instrumenten

Je kunt bij PopGroove terecht voor les in:

Recensies

Van mezelf ben ik meer een doener en dit past goed. Tijdens de les spelen we de nummers van de afgelopen week door. Vaak staat de muziek erbij aan of speelt de docent mee. Best lastig om dan mee te spelen, maar het is super leerzaam en het klinkt lekker! (Moniek)

Als ik samen speel met m’n medecursisten en de leraar speelt op de cajon, dan voelt het bijna alsof we in een echte band spelen. (Lotte).

Leuk om te horen welke popliedjes ik vanuit m’n dochter haar slaapkamer hoor komen. (Jantine)