popgroove

Individuele les: persoonlijk en ontspannen

Individuele les

Tijdens de individuele lessen is alle aandacht voor jou! Prettig als je liefst zelf je tempo en je programma bepaalt. Vaak hebben kinderen/jongeren meer dan voldoende aan 20 minuten, terwijl volwassenen vaak 30 minuten prettiger vinden. Om te beginnen is bij ons geen diploma vereist.

Kleine Groeples

Je kunt natuurlijk ook goed samen met een vriend(in) lessen volgen. Al vlot zijn jullie samen bij ons een klein bandje! Samen maak je een plan waar je wekelijks mee aan de slag gaat. Zo kun je bijvoorbeeld eerst kiezen om samen de noten leren of je gaat samen met popliedjes aan de slag. Gezellig!

Ben je nog jong, dan is het misschien ook leuk als je samen met één van je ouders les neemt. Dan kunnen jullie mooi thuis samen oefenen.

Recensies

Van mezelf ben ik meer een doener en dit past goed. Tijdens de les spelen we de nummers van de afgelopen week door. Vaak staat de muziek erbij aan of speelt de docent mee. Best lastig om mee te spelen, maar het is super leerzaam en het klinkt lekker (Moniek 15 jaar)!

Als ik samen speel met m’n medecursisten en de leraar speelt op de cajon, dan voelt het bijna alsof we in een echte band spelen (Lotte, 10 jaar).

Gratis proefles

Vul het inschrijfformulier in en dan nemen we snel contact met je op voor een gratis en vrijblijvende proefles.

Vraag snel een gratis proefles aan >>