popgroove
  • Individuele les  Aaron 3
  • Individuele les 1 Doutsen
  • Individuele les 5 Marije
  • Individuele les 6 Timme

Individuele les praktisch, persoonlijk en ontspannen

Individuele les

Bij Popgroove kun je terecht voor praktijkgerichte lessen op gitaar en bas. Tijdens de individuele lessen is alle aandacht voor jou! Prettig als je liefst zelf je tempo en je programma bepaalt. Naar eigen keuze duurt de les 20 of 30 minuten. Vaak hebben kinderen/jongeren meer dan voldoende aan 20 minuten, volwassenen vinden het daarentegen prettiger om 30 minuten les te krijgen (uitleg en samenspel).

Recensies

Van mezelf ben ik meer een doener en dit past goed. Tijdens de les spelen we de nummers van de afgelopen week door. Vaak staat de muziek erbij aan of speelt de docent mee. Best lastig om mee te spelen, maar het is super leerzaam en het klinkt lekker (Moniek 15 jaar)!

Noten leren lezen is niet echt mijn ding, het vergt behoorlijk wat discipline om alle noten van de notenbalk goed onder de knie te krijgen. Bovendien vraag ik me af of ik het later eigenlijk nodig heb. Gelukkig is bij Popgroove noten lezen geen must en kun je lekker met de Easy Plug and Play methodiek aan de slag. Hiervan leer ik het meest! (Daan, 10 jaar).

Individuele les 2 Hans

Gratis proefles

Vul het inschrijfformulier in en dan nemen we snel contact met je op voor een gratis en vrijblijvende proefles.

Vraag snel een gratis proefles aan >>  
Menu Title