popgroove
  • DSC_0008a

Les in een kleine groep

Wil je persoonlijke aandacht van de docent of vind je het juist leuker om samen met een vriend of vriendin gitaarlessen te volgen? De keuze is aan jou. De groepslessen bestaan uit maximaal drie personen met wie je een plan maakt en vervolgens wekelijks aan de slag gaat. Zo kan je eerst samen noten leren of direct met de Easy Plug and Play methodiek aan de slag gaan.

Kick-Off

In september inventariseren we of er (nieuwe) cursisten zijn die graag in een groep les willen krijgen. Voor het samenstellen van een groep is het van belang dat muzieksmaak en niveau overeenkomen.  Ben je nog jong, dan is het misschien leuk als je met één van je ouders gitaarles neemt. Dan kunnen jullie thuis samen oefenen. Ook kun je je samen met vrienden van school opgeven.

Groepsles 4  Groepsles 2

Recensies

Ik vind het leuk om te leren, maar ook vooral leuk om met anderen samen muziek te maken. Daarom neem ik liever groepsles dan individuele les (Thyra, 11 jaar).

Als ik samen speel met m’n medecursisten en de leraar speelt op de cajon, dan voelt het bijna alsof we in een echte band spelen (Lotte, 10 jaar).

 Groepsles 3

 

Gratis proefles

Vul het inschrijfformulier in en dan nemen we snel contact met je op voor een gratis en vrijblijvende proefles.

Vraag snel een gratis proefles aan >>  
Menu Title