popgroove
  • plugenplay1-1008x487_c_300px

Samenwerken met Popgroove

 

Recensies cursisten:

Ik dacht eerst dat het moeilijk zou worden om voldoende cursisten bij elkaar te krijgen. Dit bleek echter heel erg mee te vallen. Reeds na een jaar had ik voldoende cursisten in Oentsjerk, Hardegarijp en Tytsjerk om m’n eigen broek omhoog te houden. Bovendien geef ik Popgroove cursussen op school, waardoor ik in de avonduren vaak vrij ben (Evert, 31 jaar).

Info

Past jouw visie als zelfstandig docent bij de visie van Popgroove en zou je graag met Popgroove willen samenwerken, neem dan contact met ons op.

Je start bij ons met een soort stage waarin je ontdekt hoe we als Popgroove werken met reeds bestaande cursisten. Je gaat aan de slag met de Easy Plug and Play methodiek en er is van beide kanten alle ruimte om vragen te stellen. Blijkt dat er na de oefenperiode een wederzijdse klik is, dan helpen we om je eigen locatie op te starten. Je bent daarin zelf ondernemer en zult eerst hard op de trom moeten rommelen om voldoende cursisten bij elkaar te krijgen. Je gaat je een klein ondernemersplan schrijven en met het les- en promotiemateriaalvan Popgroove de op pad. Je start met een kleine groep en langzaam groeit dit uit, totdat je als zelfstandig docent een goede boterham kunt verdienen.

Gratis proefles

Vul het inschrijfformulier in en dan nemen we snel contact met je op voor een gratis en vrijblijvende proefles.

Vraag snel een gratis proefles aan >>  
Menu Title