popgroove

De muziekdocenten die werken bij Popgroove

Docent en coördinator Timme Koudstaal

Mijn interesse in de muziek werd al op vroege leeftijd flink aangewakkerd. Mijn pa werkte op een buurthuis en van de jongeren kreeg ik altijd cassettebandjes mee. Hierdoor kwam ik in aanraking met o.a. Led Zeppelin, Joe Cocker, The Beatles en Queen. Op m’n kamer had ik een inbouwde autoradio waarop ik alles afspeelde. In eerste instantie vond ik dat nummers vooral ‘ballen’ moesten hebben. Later leerde ik ook de meer subtiele, kwetsbare kant van de muziek kennen.

Op mijn 18e ben ik begonnen met het geven van gitaarles op Buurthuis Kiehool. Ik had daarvoor m’n elementaire diploma’s gehaald bij Roel Slofstra en Wilco Tukker en ik speelde veel op zeilschool ‘De Twirre’. Ik begon in 2000 met vijftien cursisten op de woensdagmiddag, hetgeen ik goed kon combineren met mijn studie ‘Internationaal Service Management’. Na mijn studie heb ik in diverse bands gespeeld, waaronder Eyesis, Voke, Fjoerich Famke en Mary Hills. Hoogtepunten waren optredens in Theater Romein, de finale van Liet en tijdens het Skûtsje-Journaal op Omrop Fryslân.

Ik vind het hartstikke leuk om lekker met cursisten muziek te maken, ze verder te helpen en lekker samen muziek te maken. Inmiddels doe ik dit al meer dan 20 jaar en het verveelt nog geen dag!

Muziekdocent Wessel Klooster

Mijn naam is Wessel Klooster. Ik ben 25 jaar oud en ik woon in Leeuwarden. Hier ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Popcultuur en inmiddels zit in m’n laatste jaar van de PABO. Al sinds mijn 13e speel ik gitaar. Ik treed professioneel op als solo-artiest (singer-songwriter) en als leadgitarist in een band. Doordeweeks geef ik dagelijks muziek- en andere creatieve lessen op basisscholen in Leeuwarden.

Samen met kinderen creatief zijn, daar ligt mijn passie. Gitaarles geven past hier natuurlijk mooi in! Hier heb ik ook al een tijdje ervaring mee vanwege verschillende projecten waar ik in het verleden bij betrokken ben geweest. Ik heb er vertrouwen en vooral heel veel zin in om uw zoon of dochter verder te helpen met het maken van muziek.

Docenten 1 Bandoaches Docenten 2 Evert Groendijk Docenten 3 Timme Koudstaal 2

Recensies

A good teachter tells you where to look, but not what to see (Alexandra K. Trenfor).

Voor de wereld ben je misschien niet meer dan een leraar, voor je studenten ben je een held (Evert, 30 jaar).

Docenten 5 Pieter Kramer

 

Gratis proefles

Vul het inschrijfformulier in en dan nemen we snel contact met je op voor een gratis en vrijblijvende proefles.

Vraag snel een gratis proefles aan >>