popgroove
  • DSC_0091a
  • IMG_0281_2a

De start van het volgende bandseizoen

Kick-Off

Voordat het Bandcoaching seizoen weer van start gaat organiseren we in september een Kick-Off. Bandmuzikanten van verschillende leeftijden en niveaus komen bij elkaar voor een grote gezamenlijke auditie onder begeleiding van bandcoaches van Popgroove. Dit kunnen individuele muzikanten zijn die nog nooit in een band gespeeld hebben, maar ook gevorderde bands die nog op zoek zijn naar een muzikant.

Onder het genot van een bakje koffie, kijken we via diverse workshops of we bands voor het nieuwe seizoen kunnen samenstellen. Wanneer jij en je bandmaten elkaar gevonden hebben is het tijd om te knallen. Je repeteert wekelijks een uur met je coach en afhankelijk van het niveau van je band doe je mee aan optredens.

Als je jezelf inschrijft geeft dat niet direct de garantie dat je in een band geplaatst kunt worden. We willen graag met complete bands aan het werk en in iedere band is bijvoorbeeld maar plaats voor één drummer. Geef daarom op het inschrijfformulier duidelijk aan welk instrument je bespeelt. Een tip: kijk in je omgeving (vrienden, kennissen) of er nog meer muzikanten zijn die graag in een band willen spelen. Hierdoor maak je meer kans om te starten met je band!

Kick-Off gemist?

Heb je de Kick-Off gemist, maar wil je wel graag in een band spelen? Geef je dan alsnog op. We gaan dan kijken wat de mogelijkheden zijn en of er nog een plek voor je is. Zo zoeken ze in Jistrum nog een volwassen drummer en een bassist (10 tot 12 jaar).

 

Recensies

Het is altijd al een droom voor mij geweest om in een band te spelen. Sinds ik 5 jaar ben zing ik alle nummers van Elvis mee in de badkamer. De stap om in een band te gaan spelen werd door de jaren heen echter steeds groter. Totdat Popgroove op locatie bandlessen ging aanbieden en een groep vrienden van me ook ook enthousiast waren om mee te doen. Sindsdien ben ik wekelijks aan het repeteren en speel ik alweer een jaar in een band (Cornelis, 45 jaar).

In juni hebben we ons eerste optreden gehad, spannend, maar het was een enorme kick en het publiek vond het prachtig. Samen muziek maken is heel gezellig en ook enorm leerzaam (Heine, 41 jaar).

 

Gratis proefles

Vul het inschrijfformulier in en dan nemen we snel contact met je op voor een gratis en vrijblijvende proefles.

Vraag snel een gratis proefles aan >>  
Menu Title