Bandles op onze popzolder

Samen in een band

Wil je lekker aan de slag in een band, dan zijn de bandlessen van Popgroove echt iets voor jou. Je gaat wekelijks repeteren onder begeleiding van een docent, waarbij we jullie favoriete nummers gaan kiezen en spelen. Aan het einde van het jaar organiseren we in juni een groot muziekfestival en jullie zijn de hoofdact!

Instrumenten uitproberen

Wanneer jij en je bandmaten elkaar gevonden hebben is het tijd om te knallen. Gedurende de eerste weken staan de repetities vooral nog in het teken van uitproberen. In de oefenruimte hebben we alle instrumenten klaar staan, die we aan de hand van simpele liedjes gaan uitproberen. 

Aan de slag

Vervolgens ga je met je instrument aan de slag. We gebruiken hiervoor onze liedjes en filmpjes van de Easy Plug and Play site. Een praktische en visuele weergave waarmee we de afgelopen tien jaar veel resultaten hebben geboekt! 

Eindconcert

In juni is het eindconcert! Wat is er nu leuker om iedereen te laten horen wat je als band in huis hebt? Naast ons eigen festival hebben meerdere bandjes opgetreden bij Omrop Fryslân of doen mee aan Wâldpop. Niets moet, veel mag!

Jullie hulp is nodig!

Gedurende de afgelopen jaren hebben we al méér dan 100 bandjes mogen begeleiden, maar dat konden we alleen met jullie hulp. Een band samenstellen is een puzzel en kinderen zijn wispelturig. Maar als het werkt is het fantastisch!

Gratis Proefles

Zijn de bandlessen iets voor jou of wil je het vrijblijvend eens proberen, geef je dan nu op voor een gratis proefles. Het nieuwe seizoen start pas in september, maar misschien heb je geluk en is er ergens nog een plekje voor je vrij!


Bandles 2 Khackophonic

Recensies

Als zangeres heb ik altijd al met een echte band op willen treden, alleen de stap was veel te groot. Nu met de bandlessen van Popgroove speel ik samen met een vriendin in een superleuke band! (Grietsje)

Richard vindt Kickstart hartstikke leuk. Soms worden er spelletje gedaan voor de teambuilding. Kickstart is een hele mooie manier om je instrument goed te kunnen bespelen en vooral om samen te spelen. (Hendrik)

De coaching van Timme zorgt ervoor dat kinderen niet zomaar wat spelen, maar zichzelf ook uitdagen en verbeteren. In Kiehool heb ik 50-50 voor het eerst zien optreden en was buitengewoon verrast. De zaal ging los! (Evelien)

Bandles 1 Omrop Fryslan