popgroove
  • DSC_0091a
  • IMG_0281_2a

Muziekles in een band in Burgum, Jistrum of Eastermar

Speel je een instrument of ben je een gedreven zanger(es) en wil je in een band spelen? Dan zijn de bandlessen van Popgroove echt iets voor jou. Je gaat wekelijks repeteren onder begeleiding van een docent, waarbij je jullie favoriete nummers gaan kiezen en spelen.
Daarnaast volg je workshops ‘Podiumpresentatie’, ‘Songwriting’, ‘Arrangeren’, ‘Componeren’ en ‘Bandpromotie’. Dit alles volgens een gezamenlijk plan en stap voor stap. Aan het einde van het jaar organiseren we in juni een groot muziekfestival in de achtertuin van Buurthuis Kiehool. We hopen jullie hier natuurlijk van harte te verwelkomen.

Samen in een band

Een band samenstellen is niet niks. Je wilt graag dat alle facetten aanwezig zijn in de band: een groovy bas, een stevige elektrische gitaar of juist een cajon en een akoestische gitaar. Je bent op zoek naar muzikanten met dezelfde smaak en niveau als jij. Je wilt je thuis voelen in een band, zodat het niet erg is om fouten te maken. Met de bandcoaching van Popgroove ga je met al deze facetten aan de slag. De bandcoach helpt niet alleen bij het kiezen van de nummers, maar ook bij de uitwerking van nummers en de verdeling van partijen. Dit vereenvoudigd het groepsproces.

Locaties

Momenteel is het mogelijk om bandlessen te volgen op de volgende locaties:
– Burgum
– Jistrum
– Eastermar


Bandles 2 Khackophonic

Recensies

Als zangeres heb ik altijd al met een echte band op willen treden, alleen de stap was veel te groot. Nu met de bandlessen van Popgroove speel ik samen met een vriendin in een superleuke band en leer ik veel van de bandcoaches (Grietsje, 25 jaar).

Met de band van school was het altijd wel leuk om op vrijdag met elkaar muziek te maken, maar we kwamen niet echt verder. Met de hulp van de bandcoach van Popgroove hebben we binnen de kortste keren een leuke setlist opgebouwd (Harm, 15 jaar).

Bandles 1 Omrop Fryslan

 

Gratis proefles

Vul het inschrijfformulier in en dan nemen we snel contact met je op voor een gratis en vrijblijvende proefles.

Vraag snel een gratis proefles aan >>  
Menu Title